WEER TE HUUR IN
HET BEEMDHUYS
UNIT 3

‘Een ruime unit in het Beemdhuys
aan de 
rand van Bladel en toch op
een steenworp van het centrum!’

Als bedrijvencomplex weten wij dat een professionele huisvesting voor ondernemers hoog in het vaandel staat. Wilt u uw klant ontmoeten in een rustige en representatieve omgeving? Het Beemdhuys in Bladel biedt u de professionele kantoorruimte die u zoekt! Wij bieden kantoorruimtes aan tegen aantrekkelijke tarieven.

Unit 3 is weer beschikbaar en te huur! Deze kantoourruimte is met een oppervlakte van 22,5 m² uitermate geschikt voor ZZP’ers, dienstverleners, starters, freelancers of MKB. 

Kortom het Beemdhuys in Bladel is zeer geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar een rustige, representatieve kantoorruimte waar zij ongestoord kunnen werken!

Download hier de brochure van het Beemdhuys

ONZE UNIEKE LOCATIE

Het bedrijvencomplex biedt startende en groeiende
bedrijven de juiste voedingsbodem voor succes.

REPRESENTATIEF

De moderne architectuur geeft het bedrijfsverzamelgebouw een representatief uiterlijk. Het pand is daarom ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een professionele kantoorruimte.

NATUUR OP LOOPAFSTAND

Een heerlijke wandeling tijdens de lunch, voor een moment van rust, inspiratie, of gewoon om te ontspannen. Even lekker buiten in de natuur vind iedereen fijn!

VLAKBIJ HET CENTRUM

Zin in een heerlijke lunch, smakelijk diner of buiten de deur een zakelijke bespreking in ongedwongen sfeer?
Bedrijvencomplex het Beemdhuys  ligt op loopafstand van Bladel Centrum.

UITSTEKENDE VOORZIENINGEN

Als huurder krijgt u de beschikking over een groot aantal voorzieningen

Alle kantoorunits in het Beemdhuys zijn voorzien van airconditioning, verwarming en een snelle glasvezel internetverbinding. De kantoorruimtes zijn afzonderlijk afsluitbaar en hebben een alarminstallatie met persoonlijke toegangscode. U heeft in het bedrijvencomplex tevens de beschikking over een parkeerruimte, kantine, spreekkamer en sanitaire voorzieningen. Kortom alles om het voor u, als huurder, zo functioneel mogelijk te maken.

BEDRIJVENCOMPLEX

BEEMDHUYS

 

Het perfecte bedrijvencomplex voor ondernemers die gebruik willen maken van een kantoorruimte in een representatief pand!