BEDRIJVENCOMPLEX
HET BEEMDHUYS

‘Een bedrijvencomplex aan de rand van Bladel
en toch op een steenworp van het centrum!’

Als bedrijvencomplex weten wij dat een professionele huisvesting voor ondernemers hoog in het vaandel staat. Wilt u uw relatie of klant ontmoeten in een rustige en representatieve omgeving? Het Beemdhuys biedt u de professionele kantoorruimte die u zoekt! Wij bieden in ons bedrijfsverzamelgebouw, kantoorruimtes aan tegen aantrekkelijke tarieven. De kantoorruimtes variëren van 22,5 m² tot 42 m² waardoor ze uitermate geschikt zijn voor ZZP’ers of MKB. Eventueel kunnen wij de kantoorunit volledig ingericht aanbieden met bureau, stoel en kastruimte. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om gebruik te maken van extra opslagruimte in de aangrenzende bedrijfshal.

Kortom het Beemdhuys bedrijvencomplex is zeer geschikt voor: ZZP’ers, dienstverleners, startende ondernemers en freelancers. Ondernemers die op zoek zijn naar een rustige, representatieve kantoorruimte waar zij ongestoord kunnen werken zijn hier aan het juiste adres!

ONZE UNIEKE LOCATIE

Het bedrijvencomplex biedt startende en groeiende
ondernemingen de juiste voedingsbodem voor succes.

REPRESENTATIEF

De moderne architectuur geeft het bedrijfsverzamelgebouw een representatief uiterlijk, ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een professionele kantoorruimte.

NATUUR OP LOOPAFSTAND

Een heerlijke wandeling tijdens de lunch, voor een moment van rust, inspiratie, of gewoon om te ontspannen. Even lekker buiten in de natuur vind iedereen fijn!

VLAKBIJ HET CENTRUM

Zin in een heerlijke lunch, smakelijk diner of ipv de spreekruimte een zakelijke bespreking in ongedwongen sfeer?
Bedrijvencomplex het Beemdhuys  ligt op loopafstand van Bladel Centrum.

UITSTEKENDE VOORZIENINGEN

Als huurder krijgt u de beschikking over een groot aantal voorzieningen zoals:

Alle kantoorunits zijn voorzien van airconditioning, verwarming en glasvezel internetverbinding. Alle kantoorruimtes in het bedrijvencomplex zijn afzonderlijk afsluitbaar, hebben een alarminstallatie met persoonlijke toegangscode en doormelding naar de meldkamer. U heeft tevens de beschikking over een parkeerruimte, kantine, spreekkamer en sanitaire voorzieningen. Kortom alles om het voor u, als huurder, zo functioneel mogelijk te maken.

BEDRIJVENCOMPLEX

BEEMDHUYS

 

Het perfecte bedrijvencomplex voor ondernemers die graag gebruik willen maken van een eigen kantoorunit in een representatief pand!